Професионална козметика и продукти за дезинфекция

Политика за поверителност

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подпомагане на Вашето преживяване в Azimut-Shop.Eu. В случай, че се регистрирате ще бъдат използвани за управление на достъпа до Вашия акаунт, а при успешна поръчка ще бъдат използвани с цел обработването й. Защитата на личните данни и опазването на личната и финансовата информация на клиентите ни е наш приоритет. Обработваме Вашата информация въз основа на приложимото законодателство и по-конкретно Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR ), Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ) и Закона за електронната търговия ( ЗЕТ ). Политиката за поверителност Ви информира за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни в Azimut-Shop.Eu. С нея също Ви информираме за сроковете и правните основания да събираме, обработваме, съхраняваме, използваме, унищожаваме и защитаваме личната Ви информация.

АЗИМУТ 6000 ЕООД
Поморие 8200
BG202480849

Последно обновен: 2020-04-01

1. КоментариКогато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и идентификатора на потребителския браузър, за да помогнат за откриването на спам.

2. Форма за контактКогато ни пишете чрез формата за контакт на нашия уебсайт или ни пращате имейл, ние съхраняваме данните Ви за периода, необходим за обработване на искането Ви, както и за да отговорим на Ваши последващи въпроси. Няма да споделяме тази информация с трети лица без Вашето изрично съгласие!

3. ПоръчкаЗа целите на онлайн търговията и удовлетвореността на клиентите ни съхраняваме Вашия IP адрес, имена, адрес за доставка, имейл, телефон и данни за фактуриране. Подадените от Вас данни се използват само във връзка със създаването, обработката и изпращането на Вашите поръчки и за да можем да Ви съдействаме при справки и запитвания. Не използваме телефонния Ви номер, за да Ви отправяме търговски предложения. Ще се свържем с Вас по телефона единствено ако има проблем с Вашата поръчка и/или за да получите информация за Вашата доставка. Не предоставяме тези данни на трети лица, с изключение на:

    • обработващия плащането доставчик на платежни услуги (PayPal, Braintree)
    • куриерската фирма, с която Ви доставяме покупката.

Съхраняваме Вашите данни в рамките на 10 години след Вашата поръчка.


4. БисквиткиСтремим се да поддържаме удобен за потребителя уебсайт, който да представя полезна информация и модерни функционалности. За тази цел използваме различни приложения, които изискват използването на т.н. “бисквитки”. 

Google Analytics. Чрез бисквитките на Google събираме статистически данни, които да ни покажат начина, по който Вие и другите ползвате сайта. Това ни помага да определим кои раздели от сайте представляват интерес за посетителите и кои имат нужда от подобрение.

Facebook PixelФейсбук имат своя политика за личните данни и имате лесен и удобен начин да контролирате какво желаете да виждате във Вашия профил.

Ако оставите коментар на нашия сайт се запазват Вашите имена и имейл адрес в бисквитките. Те са за Ваше удобство, така че да не е нужно да попълвате отново данните си, когато оставяте друг коментар. Тези бисквитки ще се пазят една година.

Ако имате профил и влезете в този сайт, ще зададем временна бисквитка, за да определим дали браузърът Ви приема бисквитки. Тази бисквитка не съдържа лични данни и се изтрива, когато затворите браузъра си.

Можете да деактивирате запаметяването на бисквитки от Вашия браузър, можете да го ограничите за определени сайтове или така да настроите браузъра си, че да Ви уведомява, веднага щом някоя бисквитка бъде изпратена. По всяко време можете да изтриете бисквитките от твърдия диск на компютъра. Моля обаче да имате предвид, че когато откажете определени бисквитки, използването на услугите на магазина ни става изцяло или частично невъзможно. Повече информация за това, как да настроите браузъра си по отношение на бисквитките можете да намерите в настройките му.


5. Какви са Вашите права
  • По всяко време може да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме.
  • Когато обработваме Вашите данни по автоматизиран начин имате право да получите копие на данните в структуриран, широко използван електронен формат. Това включва само предоставените от Вас лични данни
  • Имате право поискате коригиране на личните си данни ако те са непълни или грешни. Това може да направите през Вашия профил в Azimut-Shop.Eu.
  • Имате право да се откажете от получаването на търговски съобщения. Отказа може да стане, следвайки бутона “Отписване”, който присъства във всеки такъв имейл.
  • Имате право да изисквате всички Ваши данни да бъдат изтрити (“правото да бъдете забравени”). Това ще да доведе до невъзможност да ползвате профила си в сайта, ако имате регистрация.

Посочените права може да упражните като ни пишете чрез нашата форма за контакт или изпратите имейл на sales@azimut-shop.eu


6. Условия за ползванеУсловията за ползване на Azimut-Shop.Eu се намират тук